DATE LEGALE

Identificarea juridică a furnizorului:

S.C. SanaTech Complete Solutions S.R.L.
Managing Director – Victor Cheleș
Str. Graurului, Nr. 7, Bl. A1, Birou 3, Demisol
Brașov, Romania
Telefon: +40 368 801 091
Mobil: +40 771 305 858
E-mail: info@sanatech.ro

Date de identificare fiscala:
SC SANATECH COMPLETE SOLUTIONS SRL
Nr. Reg. Com: J8/3103/2018 (Reg. no.)
CUI: RO 40335560 (VAT reg. no.)
ROONRC.J8/3103/2018 (EUID)
ING BANK BUCURESTI CENTRALA
IBAN: RO27 INGB 0000 9999 0856 6398
BIC/SWIFT: INGBROBU
Str. Graurului, Nr. 7, Bl. A1, Birou 3, Demisol
Brașov, Romania

Soluționarea litigiilor EU
Comisia europeană oferă o platforma pentru soluționarea online a litigiilor (ODR): https://ec.europa.eu/consumers/odr.
Această platformă poate fi utilizată numai dacă reclamația se referă la un produs sau serviciu cumparat online. Adresa noastra de e-mail poate fi gasită în partea de sus a documentului.

Soluționarea litigiilor consumatorilor / Organismul universal de arbitraj
Nu suntem dispuși sau obligați să participăm la proceduri de soluționare a litigiilor în fața unei comisii de arbitraj pentru consumatori.

Disclaimer
În ciuda celei mai mari griji în crearea paginilor, aici se subliniază în mod expres următoarele: Nu ne asumăm nicio răspundere pentru corectitudinea, completitudinea și actualitatea conținutului.
În calitate de furnizor de servicii, suntem responsabili pentru propriul conținut de pe aceste pagini conform LEGII nr. 365 din 7 iunie 2002 și conform legilor generale. În temeiul articolului 14 și 15 din LEGEA nr. 365 din 7 iunie 2002 (republicată *) privind comerțul electronic, noi, ca furnizor de servicii, nu suntem obligați să monitorizăm informațiile transmise sau stocate de la terți sau să investigăm circumstanțele care indică activitate ilegală.
Obligațiile de a elimina sau de a bloca utilizarea informațiilor în conformitate cu legile generale rămân neafectate. Cu toate acestea, răspunderea în acest sens este posibilă numai din momentul cunoașterii unei anumite încălcări a legii. Dacă vom fi conștienți de astfel de încălcări a legii, vom elimina imediat acest conținut.

Răspunderea pentru linkuri
Oferta noastră conține link-uri către site-uri web externe ale terților, asupra conținutului cărora nu avem nicio influență. Prin urmare, nu putem accepta nicio răspundere pentru acest conținut terță parte. Furnizorul sau operatorul respectiv al paginilor este întotdeauna responsabil pentru conținutul paginilor legate. Paginile conectate au fost verificate pentru posibile încălcări legale în momentul în care au fost conectate. Nu a fost găsit niciun conținut ilegal în momentul în care a fost creat linkul. Un control permanent al conținutului paginilor linkate nu este rezonabil fără dovezi concrete ale încălcării legii. Dacă descoperim încălcări legale, vom elimina imediat astfel de legături.

Vă rugăm să rețineți, de asemenea, clauzele noastre de declinare a răspunderii în termenii și condițiile noastre.

Dreptul de autor și legea mărcilor comerciale
Operatorii site-urilor web se străduiesc să respecte întotdeauna drepturile de autor ale altora sau să utilizeze lucrări create de sine și fără licență. Toate mărcile și mărcile comerciale denumite de noi și eventual protejate de terți sunt supuse fără restricții prevederilor legii aplicabile privind mărcile comerciale și drepturilor de proprietate ale proprietarului înregistrat respectiv. Concluzia că mărcile comerciale nu sunt protejate de drepturile terților nu trebuie trasă doar pentru că sunt menționate!

Conținutul și lucrările create de operatorii site-ului pe aceste pagini sunt supuse LEGII nr. 8 din 14 martie 1996 (republicată) privind drepturile de autor și drepturile conexe. Duplicarea, editarea, distribuirea și orice fel de exploatare în afara limitelor drepturilor de autor necesită acordul scris al autorului sau creatorului respectiv. Descărcările și copiile acestui site sunt permise numai pentru uz privat, necomercial.

În măsura în care conținutul de pe această pagină nu a fost creat de operator, drepturile de autor ale terților sunt respectate. În special, conținutul terților este marcat ca atare. Cu toate acestea, dacă veți cunoaște o încălcare a drepturilor de autor, vă rugăm să rețineți acest lucru. Dacă vom fi conștienți de orice încălcare, vom elimina imediat acest conținut.

Translate

This site is registered on wpml.org as a development site.